Frigider cu doua usi LG GTB574PZHZD Review

Cine isi doreste un nou frigider, poate sa opteze cu incredere pentru varianta cu doua usi de la LG, care ofera un aspect elegant si totodata modern, perfect incadrat in decorul unei bucatarii deosebite. El are avantajul unor tehnologii de ultima generatie, completate de o estetica placuta.

eficienta LG GTB574PZHZD

Design LG GTB574PZHZD

In partea de design, acest frigider cu doua usi LG este bine compartimentat si are un aspect elegant, ce merge a fi pozitionat impecabil intr-o bucatarie moderna si frumoasa. Este argintiu, aspect care il ajuta sa poata sa se integreze fara probleme in bucataria ta mult dorita. Este conceput din doua parti, una fiind dedicata frigiderului si cealalta congelatorului. Are pozitionate doua manere generoase si cu o linie discreta in acelasi timp, facand posibila manevrarea lor in cele mai bune conditii.

Dimensiunile acestui frigider sunt : 178 cm inaltime, 70 cm latime si 73 cm adancime.

Capacitate LG GTB574PZHZD

Capacitatea acestui frigider este de 438 l, fiind impartiti intr-un mod convenabil si corect intre zona de congelator si cea a frigiderului dupa cum urmeaza: congelatorul detine 117 l, iar frigiderul 321 l. Aceasta capacitate ajuta in pastrarea perfecta a alimentelor depozitate de catre o intrega familie, aducand cu sine o buna impartire, o perfecta distribuire.

functii speciale LG GTB574PZHZD

Specificatii tehnice speciale LG GTB574PZHZD

Sistemul de racire pe care il foloseste frigiderul cu doua usi de la LG este No Frost, care este un sistem performant, ce nu permite depunerea si formarea ghetii in interiorul frigiderului. Practic nu trebuie sa iti faci niciodata griji in ceea ce priveste dezghetarea acestui frigider.

De asemenea are un panou digital, care te va ajuta sa iti modifici temperatura si alte detalii ale frigiderului cu doua usi. Sistemul este pozitionat pe partea frontala a frigiderului si are un aspect modern, ce te va incanta. Traim intr-o lume digitala, asadar aceasta functie te poate ajuta sa faci totul mai repede si mai usor, mai precis.

Vezi Oferta!

Functia de super congelare pe care o detine te ajuta sa scapi de grija de a nu putea sa congelezi rapid o anumita mancare sau fructele care vrei sa isi pastreze nutrientii pentru mai mult timp.

Iluminarea din interior se face cu LED, aspect care va ajuta factura electrica sa fie din ce in ce mai mica. De asemenea clasa din care face parte, A++, este o clasa superioara ce sustine economia.

Sistemul de avertizare pentru usa deschisa este de folos de cate ori se intampla sa te grabesti sau sa nu fii pe faza atunci cand se joaca un copil cu usa.

Partea de fresh zone este cea care iti pastreaza fructele si legumele proaspete pentru mai mult timp, pastrand in mod corect umiditatea si oxigenul. Astfel ca ele sunt proaspete si poti sa le consumi o perioada mai indelungata, in functie de dorinte.

Un accesoriu mic, dar important cu care este dotat frigiderul, este suportul pentru oua, care te ajuta sa le mentii in siguranta si sa le depozitezi corect, corespunzator.

pareri LG GTB574PZHZD

Alte pareri LG GTB574PZHZD

Unele dintre parerile celor ce au achizitonat acest produs sunt referitoare la dispenserul de gheata care uneori nu merge conform asteptarilor si care poate sa ocupe mai mult spatiu decat ar fi necesar. Sunt anumite persoane care ar dori sa il indeparteze, insa este incorporat. Gheata este insa folositoare pentru momentele in care ai invitati la masa sau cand vrei sa te racoresti in zilele calde de vara. In concluzie, aspectul frigiderului si partea de tehnologie moderna incorporata sunt motive perfecte pentru a face o achizitie ce te va multumi.

Oferte LG GTB574PZHZD

Vezi Oferta!

Frigider cu doua usi LG GTB574PZHZD Review
Frigider cu doua usi LG GTB574PZHZD Review

Vrem sa auzim parerea ta!

Lasa un comentariu

Frigider Bun
Logo