Frigider cu doua usi LG GTF916PZPZD Review

A cumpara frigiderul cu doua usi LG GTF916PZPZD este o varianta pentru oricine doreste sa aiba o noua achizitie moderna si gandita spre atingerea performantei din punct de vedere tehnic. Daca preferi sa ai un design modern si elegant, atunci te vei bucura de modelul acesta al firmei LG.

eficienta LG GTF916PZPZD

Design LG GTF916PZPZD

In ceea ce priveste partea de design, modelul de frigider cu doua usi se remarca prin liniile simple si prin posibilitatile nenumarate de a putea fi integrat in spatiile diverselor tipuri de bucatarii care exista. Este argintiu, o culoare considerata a fi neutra in zona de design, si astfel se poate mula pe nevoile oricarei case.

Are doua manere cu linii usor curbate, care accentueaza frumusetea aspectului ca intreg. Acestea servesc la deschiderea partii de sus si de jos a frigiderului. De asemenea pe partea frontala exista un dozator de apa, foarte util in momentele in care iti doresti sa te racoresti intr-o zi caniculara. De asemenea este un foarte bun aspect pentru petrecerile pe care vrei sa le dai acasa la tine.

Dimensiunile pe care le are frigiderul sunt: 184 cm inaltime, 86 cm latime si 73 cm adancime.

Vezi Oferta!

Capacitate LG GTF916PZPZD

Capacitatea pe care o ofera acest frigider este de 592 l, fiind distribuiti intre partea ce tine de frigider si partea ce are legatura cu congelatorul astfel: 418 l frigider si 174 l congelator. Aceasta varianta este atent lucrata astfel incat sa beneficiezi de toata capacitatea la nivel maxim. Este foarte bine gandit spatiul si te va ajuta sa depozitezi mancare in cel mai sigur mod. Asadar, te poate ajuta daca ai o familie sau daca locuiesti singur, daca vrei sa depozitezi anumite alimente in zona de congelator pentru o perioada mai mare de timp. Totul este bine compartimentat, astfel incat sa poti sa te bucuri de cele mai bune solutii.

functii speciale  LG GTF916PZPZD

Specificatii tehnice LG GTF916PZPZD

Clasa din care face parte acest frigider este A++, fiind economic si ajutandu-te sa reduci factura energiei electrice.

De asemenea tehnologia LGDoor Cooling+ face posibila racirea mai rapida si mai uniforma. Astfel ca este mai mica diferenta intre temperatura aflata in preajma usii frigiderului si cea ce tine de interior.

Prospetimea alimentelor si durabilitatea este data de Compresorul Inverter Linear, care sustine un bun sistem de racire.

De asemenea Smart Diagnosis este cel care te va ajuta in cazul in care ai o defectiune. Se poate sa iti faca un diagnostic la doar o distanta de cateva minute, prin aplicatia pe care o poti descarca.

Zona de Fresh Zone este dedicata in mod special fructelor si legumelor, care vor fi mentinute proaspete mai mult timp si isi vor mentine astfel calitatile in timp, pentru ca tu sa te bucuri de ele.

pareri LG GTF916PZPZD

Pareri LG GTF916PZPZD

Unele persoane care au folosit acest tip de frigider au spus ca uneori clapeta de la difuzorul de apa nu functioneaza perfect si se scurge apa pe langa ea. In rest, totul functioneaza conform asteptarilor, iar frigiderul este in perfecta stare. De asemenea au fost persoane care au mentionat ca este destul de greu si ca persoanele care il vor cara au nevoie de forta pentru a putea sa il puna in casa.

Cu alte cuvinte, frigiderul cu doua usi de la LG este o varianta care imbina armonios un aspect placut si bine incadrat in orice tip de bucatarie, cu tehnologia de inalta calitate. De asemenea ceea ce se face remarcat este sistemul WiFi care poate sa raporteze problemele aparute, acest lucru putand sa te scuteasca de o vizita la specialistii in domeniu.

Oferte LG GTF916PZPZD

Vezi Oferta!

Frigider cu doua usi LG GTF916PZPZD Review
Frigider cu doua usi LG GTF916PZPZD Review

Vrem sa auzim parerea ta!

Lasa un comentariu

Frigider Bun
Logo