Ce este tehnologia No Frost la frigidere?

Tehnologia No Frost nu trebuie sa lipseasca niciunui frigider bun sau modern, si ar trebui sa optati pentru alegerea ei, indiferent de modelul frigiderului pe care doriti sa-l achizitionati.

Chiar daca anumite caracteristici nu merita intotdeauna banii, acesta nu este si cazul tehnologiei No Frost, intrucat exista o diferenta majora care face ca frigiderele si combinele frigorifice No Frost sa merite investitia si efortul. Mai jos, vom enumera toate informatiile de care aveti nevoie.

Ce este tehnologia No Frost la frigidere?

Pe scurt, toate frigiderele si congelatoareale care contin tehnologia No Frost nu necesita dezghetarea sectiunii congelatorului. Asta inseamna, in principiu, ca nu trebuie sa va faceti griji in privinta mucegaiului sau mirosurilor neplacute din frigider. Sistemul are un singur evaporator si un motor, dar de asemenea beneficiaza si de un dispozitiv de ventilatie si de tratamente cu aer. Toate acestea ajuta la prevenirea formarii inghetului.

Asadar, mancarea stocata va ramane mereu proaspata, nefiind necesar sa va faceti griji in privinta calitatii alimentelor. In schimb, veti beneficia de o racire uscata care va opri alimentele si legumele din stafidire. De asemenea, va fi nevoie sa va puneti legumele intr-o punga de plastic daca frigiderul este unul No Frost, deoarece acest lucru va ajuta la prelungirea prospetimii lor pentru o perioada lunga de timp.

Prospetime alimente tehnologia No Frost

Niciunui frigider bun nu ar trebui sa-i lipseasca tehnologia No Frost, fapt pentru care, si in lista noastra cu top 10 frigidere veti gasi aceasta functie predominanta.

Frigidere statice

Frigiderele statice (sau standard) au doua motoare sau un singur motor. Daca aveti doua motoare, congelatorul si frigiderul vor functiona independent. Desigur, daca aveti o singura unitate motorica atunci acel motor va trebui sa se ocupe singur de toate functiile. Procesul de racire este complex deoarece gazul este mutat in frigider si in congelator. Gazul se va deplasa in jurul alimentelor pentru a le raci. Unele unitati au, de asemenea, un ventilator, iar acesta poate fi folosit pentru a ventila totul putin mai bine.

Static sau tehnologia No Frost?

Tehnologia No Frost este cu siguranta multa mai buna, deoarece nu este nevoie sa dezghetati frigiderul in fiecare an sau chiar si de doua ori pe an. Cu tehnologia No Frost, totul este tratat automat. Frigiderul dvs. trebuie sa fie curatat cat mai des posibil, dar nu trebuie sa va faceti griji cu privire la o curatare complexa, in special pentru ca tehnologia No Frost regleaza actiunile frigiderului si automatizeaza totul.

In plus, tehnologia No Frost este noua si nu implica folosirea de substante chimice nocive si periculoase. Inca are nevoie de freon, desigur, dar au fost facute unele ajustari si intregul proces este mult mai sigur. Trebuie sa tineti cont si de faptul ca la frigiderele statice procesul de dezghetare poate dura destul de mult timp si, in cele din urma, este mult mai dificil decat ar trebui.

Vezi Oferte Frigidere No Frost!

Utilizarea congelatoarelor si a frigiderelor No Frost este o idee mult mai buna, si ar trebui sa optati pentru ea chiar daca va doriti un frigider ieftin. Inca mai aveti control asupra unitatii, mult mai multe optiuni de personalizare, dar nu este nevoie sa va faceti griji cu privire la tot chinul care provine de la un frigider standard.

In concluzie, este o alegere buna sa investiti in produse No Frost, deoarece acestea au tehnologii mult mai bune, iar raportul pret-calitate este excelent.

Vrem sa auzim parerea ta!

Lasa un comentariu

Frigider Bun
Logo