Frigider cu doua usi Samsung RT38K5530S9/EO Review

Compania Samsung se distinge inca de la aparitia pe piata prin produsele premium pe care le comercializeaza. Samsung RT32K5030S9/EO este un frigider modern, incapator, eficient din punct de vedere energetic si dotat cu functii suplimentare pentru un plus de confort.

eficienta Samsung RT38K5530S9/EO

Eficienta energetica Samsung RT32K5030S9/EO

Acest produs este inclus in clasa de consum A+ ceea ce dovedeste preocuparea Samsung pentru mediu si pentru conservarea resurselor naturale. Chiar daca acest frigider va merge continuu, pe tot parcursul anului, efectele acestui fapt asupra facturii de curent electric sunt neglijabile sumele de plata fiind foarte mici.

functii speciale Samsung RT38K5530S9/EO

Functii speciale si mod de functionare Samsung RT32K5030S9/EO

Cu ajutorul sistemului Twin Cooling Plus, acest frigider raceste compartimentele in mod separat in scopul de a impiedica patrunderea mirosurilor neasteptate din frigider in congelator. Alimentele care au fost congelate isi pastreaza aroma pentru o foarte luna perioada.

Tot datorita acestei tehnologii, este creat in frigider un mediu favorabil pentru a mentine alimentele proaspete in frigider la o umiditate de maxim 70 de procente, comparativ cu valoarea de 30 dintr-un frigider normal conventional. Ingredientele vor ramane in stare proaspata fara sa se usuce pentru foarte mult timp.

Vezi Pretul si Oferta!

Cinci moduri pentru conversie care pot fi setate

Cu modelul Samsung RT32K5030S9/EO ai posibilitatea de a depozita in mod flexibil alimentele. Poti converti foarte usor congelatorul in frigider atunci cand vrei sa mentii toate alimentele proaspete si sa le depozitezi pentru diverse sezoane. De asemenea, poti alege sa opresti congelatorul pentru a economisi energie tinand cont de specificatii.

Racirea optima a bauturilor

Samsung RT32K5030S9/EO produse rapid aer rece astfel incat sa poata raci si congela rapid. Trebuie doar sa atingi functia Power Cool pentru a raci rapid alimentele si bauturile. Functia Power Freeze este ideala pentru congelarea alimentelor si pentru a produce gheata.

confort si accesorii Samsung RT38K5530S9/EO

Confort si accesorizare Samsung RT32K5030S9/EO

Samsung RT32K5030S9/EO are invertor digital pentru a regla in mod automat viteza compresorului. Acest mod de functionare regleaza aparatul pe 7 niveluri si minimizeaza totodata zgomotul. De asemenea, reduce uzura prematura asigurand o functionare indelungata a frigiderului.

Poti vedea foarte usor in interior cu ajutorul iluminarii foarte eficiente LED. Fiind amplasata in partea de sus si in lateral, lumina asigura vizibilitate in toate colturile si chiar si in zonele greu accesibile.

Volumul de 321 de litri face ca Samsung RT32K5030S9/EO sa fie un frigider potrivit inclusiv pentru familiile numeroase care au nevoie de spatiu de depozitare pentru alimente amplu.

Materialele din care acest frigider este confectionat, mai exact inox, sticla si plastic sunt foarte usor de curatat, ceea ce inseamna ca nu vei depune foarte mare efort la intretinerea periodica a aparatului.

Vezi Pretul si Oferta!

Nivelul de zgomot este redus, frigiderul ajungand la maxim 41 DB in functie de nivelul la care functioneaza. In plus, are autonomie fara curent mergand inca 10 ore in regim economic. Acest lucru inseamna ca atunci cand din diferite motive este intrerupta alimentarea cu curent electric alimentele din frigider nu se vor strica pentru ca frigiderul lasa suficient timp echipei sa repare defectiunile aparute in retea. Sunt foarte putine situatiile in care o pana de curent dureaza mai mult de 10 ore.

pareri Samsung RT38K5530S9/EO

Pareri Samsung RT32K5030S9/EO

Conform parerii utilizatorilor acest frigider este unul care functioneaza asa cum spune producatorul si nu ofera suprize neplacute. Cu toate acestea, asa cum se intampla in cazul tututor produselor premium, in lot se strecoara si defectiuni de frabricare de unde rezulta mentiunile unui numar foarte mic de clienti care spun ca:

  • Frigiderul este zgomotos;
  • Rotita din congelator nu permite comutarea pe modul frigider;

Recomandam returnarea produsului atunci cand acesta nu functioneaza conform specificatiilor producatorului si solicitarea unui model de schimb, conform cu politica magazinului din care este cumparat.

Oferte frigider cu doua usi Samsung RT32K5030S9/EO

Vezi Oferta!

9.7 Total Score

Raport pret-calitate
10
Design
10
Calitate materialelor
9
Optiuni si caracteristici
10
Spatiu de stocare
9.5
Add your review  |  Read reviews and comments
Frigider cu doua usi Samsung RT38K5530S9/EO Review
Frigider cu doua usi Samsung RT38K5530S9/EO Review

Vrem sa auzim parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota pe care o acorzi

Frigider Bun
Logo