Frigider cu doua usi Samsung RT38K5530S9/EO Review

Compania Samsung este una dintre cele mai apreciate la nivel international care produce frigidere de calitate premium, alaturi de alte electronice si electrocasnice. Samsung RT38K5530S9/EO se distinge prin durabilitate si confortul in timpul utilizarii, dar si prin modul de functionare si versatilitate.

eficienta Samsung RT38K5530S9/EO

Design si eficienta energetica Samsung RT38K5530S9/EO

In ceea ce priveste eficienta energetica, Samsung RT38K5530S9/EO este inclus in clasa A+, dovedind inca o data preocuparea companiei Samsung pentru mediu si pentru conservarea resurselor naturale. Pe langa faptul ca este un consumator foarte mic, acest frigider poate functiona cu si mai multa economie in functie de modul in care este setat.

Ca si design, frigiderul este foarte incapator si se va potrivi perfect atat familiilor mari cat si celor cu mai putini membri. Capacitatea sa de 384 de litri este suficient de mare incat sa permita gazduirea unui numar foarte mare de produse alimentare in interior.

functii speciale Samsung RT38K5530S9/EO

Caracteristici si mod de functionare Samsung RT38K5530S9/EO

Acest frigider se distinge in primul rand prin tehnologia folosita. Modelul Samsung RT38K5530S9/EO este dotat cu sistemul Twin Cooling Plus, care are rolul de a raci separat compartimentele in scopul de a impiedica schimbul de mirosuri intre ele. Alimentele congelate isi vor mentine aroma initiala pentru o foarte lunga perioada de timp.

Vezi Pretul si Oferta!

De asemenea, in interiorul frigiderului va fi creat un mediu favorabil in care se vor mentine alimentele foarte proaspete in frigider la o umiditate mult mai mare comparativ cu un frigider clasic. Astfel, ingredientele isi mentin starea proaspata pentru foarte mult timp si nu se usuca.

confort si accesorii Samsung RT38K5530S9/EO

Confort si mod de utilizare Samsung RT38K5530S9/EO

Atunci cand vrei sa iti racesti bauturile preferate vei aprecia foarte mult modul in care acest aparat produce rapid aerul rece si congeleaza sau raceste in cel mai scurt timp. Tot ce trebuie sa faci este sa atingi butonul de Power Control si vei raci rapid bauturile si alimentele. Cu ajutorul functiei speciale Power Freeze vei congela alimentele foarte repede si le vei intari pe cele care sunt deja congelate, dar poti folosi functia si pentru a produce gheata.

Cu ajutorul tehnologiei care include invertor digital va fi reglata automat viteza compresorului ca raspuns la cererea de racire pe 7 niveluri. In plus, aparatul consuma putina energie, reduce zgomotul si uzura, ceea ce ii ofera o durata de viata mai lunga.

Cu ajutorul sistemului de iluminare cu tehnologie LED nu mai este necesar sa aprinzi lumina in bucatarie sau in camera in care se afla frigiderul deoarece vei putea vedea totul perfect, chiar si in cele mai inguste colturi si in locurile greu accesibile.

Vezi Pretul si Oferta!

In momentul in care nu mai vrei sa folosesti congelatorul si ai nevoie de mai mult spatiu tot ce trebuie sa faci este sa actionezi rotita speciala si vei transforma congelatorul intr-un frigider normal astfel incat toate alimentele si produsele sa incapa perfect in interior.

pareri Samsung RT38K5530S9/EO

Pareri Samsung RT38K5530S9/EO

In ciuda numarului mari de opinii pozitive, Samsung RT38K5530S9/EO are si un numar mic de review-uri nu tocmai favorabile. Acestea pot fi puse pe seama erorilor de fabricatie care se strecoara din cauza robotizarii liniilor de asamblare si erorilor ce apar in proces. Printre reclamatii se numara:

  • Aparitia urmelor si zgarieturilor pe usi – generate probabil de manipularea necorespunzatoare a magazinului partener sau a curierului;
  • Iluminarea foarte slaba;
  • Lipsa raftului pentru vinuri;
  • Zgomot mare in timpul functionarii.

Iti recomandam ca atunci cand descoperi ca acest produs nu corespunde descrierii producatorului sa il returnezi conform specificatiilor magazinului din care l-ai cumparat.

Conform parerii aproape generale a utilizatorilor acest frigider este foarte usor de integrat in locuinta si ofera functii premium pentru un confort sporit in timpul utilizarii.

Oferte frigider cu doua usi Samsung RT38K5530S9/EO

Vezi Oferta!

9.6 Total Score

Raport pret-calitate
10
Calitatea materialelor
9
Design
10
Optiuni si caracteristici
10
Spatiu de stocare
9
Add your review  |  Read reviews and comments
Frigider cu doua usi Samsung RT38K5530S9/EO Review
Frigider cu doua usi Samsung RT38K5530S9/EO Review

Vrem sa auzim parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota pe care o acorzi

Frigider Bun
Logo