Combina frigorifica Arctic AK54305+ Review

Combina frigorifica de la Arctic este o varianta de cumparare potrivita pentru oricine doreste sa isi refaca bucataria si sa aduca un plus de eleganta cu ajutorul designului simplu si culorii albe. Este prezentata cu un beneficiu al posibilitatii de schimbare a pozitiei usilor de pe partea dreapta, pe partea stanga, in functie de nevoile incadrarii in bucatarie.

eficienta Arctic AK54305+

Design Arctic AK54305+

Partea de design a combinei frigorifice Arctic este cu linii simple, fine, moderne, care se incadreaza oriunde, facand parte usor din orice tip de combinatie estetica a incaperii in care este introdusa. Are doua manere pentru a deschide partea de frigider si congelator si se remarca prin frumusetea si simplitatea designului.

Are dimensiunile de: 181.2 cm inaltime, 60 cm adancime si 54 cm latime, fiind usor de manevrat, introdus in casa si pozitionat in bucatarie.

Capacitate Arctic AK54305+

Capacitatea pe care o are combina frigorifica Arctic este de 291 l, impartit intre partea ce tine de firgider si cea legata de zona de congelator. Astfel ca exista 204 l alocati partii de frigider si 87 l pentru partea de congelator. Acestea sunt suficiente pentru o familie normala, cu nevoi medii. Ea acopera atat nevoile ce tin de a pastra legumele sau mancarea proaspata, cat si zona de inghetare a anumitor alimente, existand chiar si o parte de inghetare rapida.

functii speciale Arctic AK54305+

Functii speciale Arctic AK54305+

Din punct de vedere tehnic, combina frigorifica Arctic este incadrata in clasa A+, fiind economica cu pana la 24% mai mult, decat in cazul celor ce se afla incadrate intr-o zona inferioara. Astfel ca factura electrica va fi mai redusa si vei fi cu adevarat incantat de ceea ce ofera.

Rafturile ei sunt reglabile, fiind potrivite pentru orice tip de dorinte. Astfel ca se poate sa faci loc mai mare pentru a pune recipiente mai voluminoase si sa lasi loc liber mai ingust pentru caserole sau conserve mai mici.

De asemenea exista si un loc XXLunde poti sa pui anumite sticle mai mari si partea de frigider a combinei frigorifice vine si cu suportul pentru oua, care te ajuta sa le depozitezi in siguranta.

Combina frigorifica Arctic are termostat ajustabil, facand foarte simpla modificarea imediata a temperaturilor, pentru ca tie sa iti fie usor sa il folosesti.

Vezi Oferta!

Zona de Garden Fresh este special dedicata fructelor si legumelor. Asadar daca esti  un consumator de fructe si legume si doresti ca ele sa ramana proaspete mai mult timp, atunci poti sa te folosesti de aceasta parte a frigiderului, astfel incat sa fii multumit de rezistenta lor indelungata.

Sticla folosita este securizata, pentru ca tu sa poti sa o folosesti mai mult timp si fara riscuri. Materialele de calitate sunt prezente in ceea ce priveste constructia, asadar ai motive de bucurie. Rafturile Safety Glass sunt din aceasta categorie speciala.

Accesoriile cu care vine combina frigorifica sunt : suportul pentru oua si tava pentru gheata. Asadar tava pentru gheata iti va fi utila oricand doresti sa dai o petrecere sau vrei sa te racoresti in timpul verii.

pareri Arctic AK54305+

Pareri Arctic AK54305+

Unii dintre cei care au achizitionat combina frigorifica Arctic au precizat ca este destul de mica pentru nevoile lor de depozitare si ca spatiul se termina imediat daca gatesti mai mult. Este o varianta mai potrivita, conform parerii lor, pentru cei care gatesc mai putin sau au putini membri ai familiei.

In concluzie, combina frigorifica Arctic este potrivita pentru oricine doreste sa aiba parte de un design elegant, modern si simplu, realizat in culoarea alba. Aceasta culoare se potriveste oriunde si se incadreaza cu usurinta in bucataria ta. Detaliile tehnice de tipul termostatului reglabil si usilor care se pot deshide pe orice parte, impresioneaza.

Oferte Arctic AK54305+

Vezi Oferta!

Combina frigorifica Arctic AK54305+ Review
Combina frigorifica Arctic AK54305+ Review

Vrem sa auzim parerea ta!

Lasa un comentariu

Frigider Bun
Logo