Frigider cu doua usi Hotpoint ENXTY19222XFW Review

Frigiderul Hotpoint ENXTY19222XFW este solutia optima pentru persoanele care au nevoie de un produs spatios in care sa isi depoziteze preparatele si alimentele preferate, dar care asigura totodata si confort energetic si functii suplimentare moderne.

eficienta Hotpoint ENXTY19222XFW

Eficienta energetica Hotpoint ENXTY19222XFW

Hotpoint ENXTY19222XFW este inclus in clasa de consum A+ ceea ce inseamna ca va oferi un nivel superior de eficienta energetica. Datorita consumului mic, acest produs va fi aproape imperceptibil pe factura de curent electric, chiar daca in realitate va functiona continuu.

Hotpoint are ca si scop principal protejarea resurselor naturale si recunoaste nevoile consumatorilor, care vor aparate avansate insa cu un consum minim de energie. Frigiderul este unicul aparat din casa care functioneaza tot timpul si din acest motiv Hotpoint garanteaza pentru consumul de energie scazut.

functii speciale Hotpoint ENXTY19222XFW

Functii speciale si tehnologie Hotpoint ENXTY19222XFW

Hygiene Advance

Pentru o viata sanatoasa este foarte important ca igiena interna a frigiderului sa fie foarte buna. Functia aceasta este de fapt un tratament pe baza de ioni din argin pentru peretii interiori ai frigiderului. Solutia este naturala si permanenta impiedicand formarea de mucegai si acumularea de bacterii. Mediul din interior va fi perfect pentru a pastra alimentele in stare optima.

Vezi Pretul si Oferta!

Temperatura ideala pentru mentinerea alimentelor in stare buna

Hotpoint ENXTY19222XFW este dotat cu un compartiment special care creaza temperatura de pastrare de 0 grade. Aceasta este temperatura ideala pentru peste si carne si pentru a mentine alimentele delicate proaspete. La aceasta tehnologie se adauga si Safe Defrost, care asigura o decongelare sigura si delicata a alimentelor mentinand consistenta lor originala si toate proprietatile nutritive.

Alimentele sunt mentinute cu ajutorul temperaturii uniforme

Datorita tehnologiei no frost Air Tech Revolution temperatura din frigider este mentinuta si circulata constant in compartimentele frigiderului. Controlul exact al ventilatorului permite atingerea uniforma si rapida a temperaturii ideale.

Sistem No Frost pentru racire

Acest sistem genereaza fluxul de aer rece care aduna imiditatea si impiedica formarea ghetii sau a brumei. In frigider se va mentine nivelul corect de umiditate si datorita absentei brumei, se va pastra mai bine prospetimea alimentelor.

Functia iCare

Aceasta functie contribuie la diminuarea consumui de energie. Performantele de temepratura sunt mentinute si se obtine totodata si un nivel mare de economie. In aceasta situatie display-ul de pe usa va ramane stins.

confort si accesorii Hotpoint ENXTY19222XFW

Accesorii si confort Hotpoint ENXTY19222XFW

Cutie speciala pentru fructe si zarzavat

Cutiile speciale detinute de Hotpoint ENXTY19222XFW sunt special proiectate pentru a mentine zarzavaturile si fructele fragede si proaspete. Iti recomandam sa deschizi regulatorul pentru umiditate in pozitia B daca vrei sa depozitezi alimentele intr-un mediu perfect.

Vezi Pretul si Oferta!

Legumele au nevoie de un mediu mai uscat pentru a se mentine in forma optima in timp ce fructele au nevoie de un mediu mai umed pentru a ramane proaspete.

Control cu ajutorul display-ului

Hotpoint ENXTY19222XFW are un display de control care te ajuta sa mentii in cea mai buna stare toate produsele din interior, tinand temperatura sub control. Datorita termostatului, frigiderul va regla tot timpul temperatura pentru ca produsele sa se mentina in stare buna.

Frigiderul poate veni si cu usi reversibile insa utilizatorul va trebui sa achite o suma suplimentara in acest sens.

pareri Hotpoint ENXTY19222XFW

Pareri Hotpoint ENXTY19222XFW

Conform parerii aproape unanime a utilizatorilor frigiderul raceste foarte bine si se integreaza usor in orice incapere, chiar si in spatiile mici. Sunt si utilizatori care au semnalat ca frigiderul este foarte galagios, ca genereaza sunete in momentul recongelarii. Un alt punct in minus oferit de utilizatori este faptul ca trebuie sa plateasca suplimentar pentru balamelele care permit ca usile sa fie reversibile.

Este recomandat ca toate produsele care nu corespund recomandarilor producatorului sa fie returnate conform specificatiilor magazinului din care au fost cumparate.

Oferte Frigider Hotpoint ENXTY19222XFW

Vezi Oferta!

9.7 Total Score

Design
10
Calitate materialelor
10
Optiuni si caracteristici
10
Spatiu de stocare
9.5
Raport pret-calitate
9
Add your review  |  Read reviews and comments
Frigider cu doua usi Hotpoint ENXTY19222XFW Review
Frigider cu doua usi Hotpoint ENXTY19222XFW Review

Vrem sa auzim parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota pe care o acorzi

Frigider Bun
Logo