Combina frigorifica Beko DBK 386WDR+ Review

Tehnologia folosita si aspectul sau clasic il incadreaza in orice tip de spatiu, fiind versatil si elegant. El este alb si astfel poate sa fie pozitionat in orice bucatarie, iar balamalele reversibile il ajuta sa se muleze pe nevoile bucatariei. Astfel ca este o alegere excelenta pentru orice tip de spatiu si aspect.

eficienta Beko DBK 386WDR+

Design Beko DBK 386WDR+

Designul acestei combine frigorifice Beko este unul modern si frumos, cu linii clare si fine, cu un aspect de tip clasic, cu deschiderea usilor pe partea dreapta. El se poate incadra usor in orice decor de interior si orice bucatarie, indiferent de modul in care a fost conceputa si gandita. Are o inaltime de 201 cm, o adancime de 60 de cm si o latime de 59.5 cm. Tot in ceea ce priveste designul, este important de mentionat faptul ca pe partea frontala are un dozator de apa incorporat, care daruieste verilor calde o bucurie a apei reci, la o temperatura perfecta pentru a simti ca te racoresti.

Capacitate Beko DBK 386WDR+

Capacitatea acestui tip de combina frigorifica este de 325 l, fiind impartit intre volumul frigiderului de 235 l si volumul dat partii de congelator, care are 90 l. Aceasta capacitate asigura acoperirea nevoilor de baza ale unei familii si daruieste variante multiple de depozitare a alimentelor, atat in partea de frigider, cat si in cea de inghet.

functii speciale Beko DBK 386WDR+

Specificatii tehnice speciale Beko DBK 386WDR+

Clasa energetica din care face partea combina frigorifica Beko este A+, care da posibilitatea unui consum mai redus considerabil fata de cele din categoriile inferioare de consum, cu pana la 24% mai mic.

Deschiderea usilor este in mod standard pe partea dreapta, insa designul lor special le face sa fie reversibile, pentru a acoperi diferitele nevoi ale spatiului in care poate sa fie introdus. Utilizarea lui va deveni astfel confortabila, indiferent de restrictiile la care poate sa fie supus.

Se poate sa uiti de dezghetarea compartimentului frigiderului pentru ca exista un sistem de racire static, care asigura o modalitate de mentinere corespunzatoare a nevoilor lui.

Vezi Oferta!

Functia Active Fresh Blue Light este o varianta care te poate ajuta sa iti mentii mai mult timp fructele si legumele proaspete, astfel incat vei reusi sa le pastrezi durata de viata mai mare. Tehnologia pe care se bazeaza este aceea care mentine efectul de fotosinteza. Fata de un compartiment standard in care iti poti depozita in general legumele, acesta este ridicat ca nivel cu peste 30%.

Sistemul Confortech Line asigura tehnologia performanta Auto Defrost, Safety Glass, Active Seal Guard. Astfel incat rafturile tale sunt perfect in siguranta, compartimentarea este buna, iar gheata nu se formeaza si astfel nu mai esti nevoit sa dezgheti frigiderul tau.

Pentru cei care doresc sa lase mesaje, exista si un Voice Recorder, care iti permite sa transmiti mesaje de pana la 60 de secunde. Are de asemenea incorporate si alarma si ceas, pentru functionalitate electronica multipla.

De asemenea vei gasi si un spatiu pentru congelare rapida, care iti va permite sa reduci considerabil timpul de inghet pentru o anumita cantitate de alimente, pe care le vrei a fi racite imediat.

pareri Beko DBK 386WDR+

Pareri Beko DBK 386WDR+

Unele dintre persoanele care au achizitionat acest model de combina frigorifica spun ca exista unele defecte in ceea ce priveste rafturile si pastrarea lor in ani de zile. Cu siguranta ca exista metode de a fi ingrijite astfel incat sa isi mareasca durata de viata, prin curatare si mentinere fara supra-incarcare.

Combina frigorifica Beko este o buna achizitie pentru persoanele care doresc functiile pe care le ofera si pentru cei care adora designul lui clasic, simplu, si in acelasi timp modern.

Oferte Beko DBK 386WDR+

Vezi Oferta!

Combina frigorifica Beko DBK 386WDR+ Review
Combina frigorifica Beko DBK 386WDR+ Review

Vrem sa auzim parerea ta!

Lasa un comentariu

Frigider Bun
Logo