Frigider Side by Side Heinner HSBS-520NFXWD Review

Aparatul frigorific Side by Side Heinner ofera calitate la nivel superior si o buna gestionare interioara a spatiului, aducand cu sine si un design care iese in evidenta si care atrage prin modul modern de constructie.

design Heinner HSBS-520NFXWD

Design Heinner HSBS-520NFXWD

Designul aparatului frigorific Side by side Heinner este unul modern si indraznet, care poate sa fie integrat in bucatariile cu stil si care aduce o nota de putere spatiului in care este pozitionat. El are functii speciale si taieturile sale atrag imediat atentia.

Culoarea aleasa pentru el este argintiul, care il pune in multe posibilitati de integrare din punct de vedere al decorului bucatariei. Modul in care se deschide este printr-un maner care este la nivelul usii.

Pe partea frontala exista si un display electronic care te ajuta sa iti setezi temperaturile. De asemenea functia sa inteligenta artificila te sustine in cazul in care ai copii ce doresc sa se joace la butoanele displaylui. Prin functia Lock poti face astfel incat oricat de mult se joaca cei mici, functiile sa nu fie afectate, ci sa ramana neschimbate pana cand decizi ca doresti sa le modifici tu.

Dimensiunile lui sunt 178,6 cm inaltime, 64 cm adancime si 91 cm latime, putand sa fie usor pozitionat in majoritatea spatiilor.

Vezi Oferta!

Capacitate Heinner HSBS-520NFXWD

Capacitatea acestui aparat frigorific Side by Side Heinner este de 514 l, fiind indeajuns de mare incat sa acopere fara probleme nevoile intregii familii sau membrilor care locuiesc sub acelasi acoperis. Partea ce tine de frigider are 337 l, iar congelatorul are 177 l, fiind suficient distribuit pentru nevoile normale ale familiilor.

functii speciale Heinner HSBS-520NFXWD

Specificatii tehnice la Heinner HSBS-520NFXWD

Acest frigider Side by Side Heinner este dotat cu functii speciale, care asigura o buna durabilitate in timp si o functionare optima de-a lungul anilor. Astfel incat tehnologia Full No Frost asigura o buna distribuire a aerului rece, care circula egal in interiorul aparatului. Nefiind plin de umiditate asigura o racire corecta, fara formarea ghetii. Astfel ca alimentele sunt depozitate in cele mai bune conditii si pastrate exact asa cum trebuie.

Controlul electronic cu Display este o functie care ajuta manevrarea usoara a functiilor sale si a temperaturilor dorite. Inteligenta artificiala mentine singura nivelul dorit, fara ca tu sa fii nevoit sa intervii.

Un alt aspect important este dozatorul de apa, care este perfect pentru zilele in care temperaturile ating nivel inalt. Astfel ca te vei bucura de apa rece, la temperatura pe care o doresti in acele situatii.

Functia sa de congelare rapida si racire rapida ii permite sa faca acest lucru imediat, fara ca tu sa fii nevoit sa astepti atunci cand nu ai cum.

Clasa energetica din care face parte este A+, fiind o clasa ce permite o factura electrica neincarcata. Foloseste LED pentru a ilumina in interior, aspect care ajuta in reglarea corecta a consumului electricitatii. Nivelul de lumina daruit este foarte folositor.

De asemenea sistemul Multi Air Flow este util pentru pastrarea proaspata a alimentelor, care primesc indeajuns de mult aer prin 8 conducte, care ajuta la racirea corecta, corespunzatoare.

pareri Heinner HSBS-520NFXWD

Pareri Heinner HSBS-520NFXWD

Cei care au achizitionat Side by Side Heinner sunt de parere ca se pot incalzi uneori lateralele sale in situatia in care il incorporezi.

In concluzie, ceea ce ofera acest aparat frigorific il recomanda pentru consumatorii care doresc calitate si raport bun calitate-pret. Functiile sale speciale il fac sa fie iubit de cei care adora tehnologia si designul lui modern il incadreaza usor in orice tip de bucatarie. Poate sa fie folosit si pe post de dozator de apa pentru zilele calde de vara.

Oferte Heinner HSBS-520NFXWD

Vezi Oferta!

Frigider Side by Side Heinner HSBS-520NFXWD Review
Frigider Side by Side Heinner HSBS-520NFXWD Review

Vrem sa auzim parerea ta!

Lasa un comentariu

Frigider Bun
Logo