Frigider Side by Side LG GSL760PZXV Review

Functiile aparatului frigorific Side by Side LG sunt speciale si ofera variante competitive de calitate si pret. Astfel incat oricine achizitioneaza aceasta varianta de aparat frigorific se va bucura atat de un design interesant, modern si simplu, cat si de tehnologie avansata, care aduce cu sine progres.

eficienta LG GSL760PZXV

Design LG GSL760PZXV

In ceea ce priveste designul acestui model de frigider se poate spune ca este modern, interesant pentru orice tip de bucatarie, aducand cu sine un punct de interes vizual. El are un design metalic premium, cu un maner ascuns si un buton pentru deschidere facila si acces rapid la o parte a frigiderului. Astfel ca are o usa door in door, care aduce cu 9% mai mult spatiu disponibil pentru cei care adora variante extinse de depozitare. Suprafata aparatului frigorific este inox anti-amprenta, ajutand designul in a se pastra permanent la cele mai inalte standarde. Dimensiunile sale sunt 179 cm inaltime, 91.2 latime si 73.8 adancime.

Capacitate LG GSL760PZXV

Capacitatea aparatului frigorific Side by Side LG este de 600 l, fiind generos in ceea ce priveste cantitatea de alimente ce poate sa fie depozitata. Exista o buna dispunere a spatiului prin incorporarea functiei door in door si prin dispunerea locului unde se depoziteaza gheata, lucru care ajuta la a nu diminua zona in care sunt pozitionate alimentele in congelator.

Volumul net in partea de congelator este de 196 l, iar in zona de frigider este de 405 l.

Vezi Oferta!

functii speciale LG GSL760PZXV

Specificatii tehnice speciale LG GSL760PZXV

Aparatul frigorific se remarca prin calitatile sale deosebite datorate multiplelor functii tehnice importante. Astfel ca tehnologia Full No Frost poate aduce cu sine o buna gestionare a circulatiei aerului in interior, permitand racirea corecta, corespunzatoare, a intregului aparat.

Functia Smart Diagnosis foloseste o aplicatie pentru a te putea ajuta sa detectezi micile probleme sau defectele majore care pot sa apara in legatura cu modul in care este intretinut aparatul frigorific. Prin intermediul acestui sistem ti se recomanda  modul cel mai potrivit de ingrijire, pentru a avea rezultate bune in timp.

Compresorul Linear cu Invertor are posibilitatea de a nu folosi sistemul tipic prin care exista miscare alternativa, asadar foloseste un piston linear. Acest lucru duce la o frecare interna mult mai redusa si la rezultate bune, ce garanteaza 10 ani de zile compresorul.

Exista in interiorul congelatorului un spatiu Slim Space Plus, care reuseste sa economiseasca spatiul interior si sa iti ofere gheata fara sa impiedice utilizarea maxima a locului pentru alimentele pe care vrei sa le congelezi.

Moist Balance Crisper ajuta aparatul sa beneficieze de exact cat de multa umezeala are nevoie, intretinand corect aparatul.

De asemenea exista un sistem care controleaza mirosul din interior, facand totul sa fie bine curatat din acest punct de vedere, iar fluxul de aer multiplu care exista reuseste sa mentina proaspete alimentele o perioada de timp potrivita, fara a le afecta calitatea.

Clasa energetica din care face parte este A+, fiind o varianta economica raportat la variantele inferioare din acest punct de vedere.

pareri LG GSL760PZXV

Pareri LG GSL760PZXV

Unii dintre clientii care au cumparat acest aparat frigorific spun ca a fost dificil de adus in casa din cauza dimensiunilor si ca se poate indoi usa sa daca nu esti atent. Desigur ca acestea sunt usor de corectat daca exista intentia de a il pastra intact.

In concluzie, se poate spune ca aparatul frigorific Side by Side ofera tot ceea ce doreste cineva de la un astfel de aparat. Prin tehnologia sa si prin aspect, totul este in standarde inalte, facand gatitul si depozitarea mancarii un loc sigur si placut.

Oferte LG GSL760PZXV

Vezi Oferta!

Frigider Side by Side LG GSL760PZXV Review
Frigider Side by Side LG GSL760PZXV Review

Vrem sa auzim parerea ta!

Lasa un comentariu

Frigider Bun
Logo