Frigider Side by Side Haier HRF-628DF6 Review si Oferte

Un frigider exceptional si spatios pentru intreaga familie!

Haier HRF-628DF6 este un frigider side-by-side creat de un renumit producator de electronice de uz casnic, dupa cum probabil ati ghicit, Haier.

Este o companie foarte buna, cu o mare concentrare pe calitate si utilizarea tehnologiei. Sunt foarte populari in lumea frigiderelor, iar frigiderul Haier HRF-628DF6 este cu siguranta unul dintre modelele de care ar trebui sa tineti cont in achizitionarea unui nou frigider side by side pentru locuinta dvs. Mai mult de-atat, acest frigider este situat la ora actuala pe locul 3 in lista noastra de top 10 frigidere.

Haier HRF-628DF6 Review Caracteristici

De la bun inceput, frigiderul Haier HRF-628DF6 vine cu o functie inteligenta care va ajuta sa raciti multe alimente.

Veti observa ca unitatea detecteaza automat cantatitea de alimente din frigider si apoi va schimba temperatura pe baza proviziilor din el. Toate aceste lucruri marunte pot face minuni, si asta este una din caracteristicile cruciale cu care vine frigiderul Haier HRF-628DF6. Este convenabil, functioneaza asa cum doriti si il puteti adapta la nevoile dvs.

Vezi Pretul si Oferta!

Exista o optiune de „super inghetare” care va ajuta sa pastrati alimentele congelate in acest fel cat de mult doriti. De asemenea, frigiderul Haier HRF-628DF6 este detinator al tehnologiei No Frost, ceea ce inseamna ca veti avea o distributie excelenta a aerului, avand o intretinere foarte usoara.

Nu exista niciun risc de inghetare, ceea ce este un lucru excelent daca intentionati sa tineti alimentele in congelator pentru o perioada indelungata.

Haier HRF-628DF6 Review

Pe langa toate acestea, rafturile de sticla ale frigiderului pot sustine pana la 24kg. Acest lucru este surprinzator, dar, de asemenea, va arata eficienta si valoarea pe care le puteti obtine in urma achizitionarii unui frigider Haier HRF-628DF6.

Faptul ca frigiderul are manere usureaza utilizarea si adaptarea la propriile nevoi, ceea ce este destul de uimitor in sine. Capacitatea neta este de 199 litri pentru congelator, 380 litri pentru frigider, cu o capacitatea totala de 579 litri. Indiferent de nevoi, este o unitate foarte mare si buna.

Haier HRF-628DF6 Clasa Energetica

Haier HRF-628DF6 Clasa Energetica

Fiind un frigider cu o clasa energetica A+, puteti fi convinsi de faptul ca va consuma mult mai putin curent electric in comparatie cu cel la care renuntati in favoarea modelului side by side Haier HRF-628DF6.

In ciuda dimensiunilor sale laudabile, frigiderul HRF-628DF6 consuma cu pana la 25% mai putin curent electric in comparatie cu un frigider dintr-o clasa energetica A, si cu pana la 70% sau 80% mai putin decat un frigider vechi!

Vezi Pretul si Oferta!

Asadar, nu doar ca va veti bucura de un frigider bun, de top, dar pe langa imbunatatirile si calitatile pe care vi le ofera, va contribui si la amortizarea investitiei pe care o faceti la achizitionarea lui.

Haier HRF-628DF6 Review Functii

Producatorii au facut o treaba buna in a face frigiderul mai putin zgomotos decat oricare alt produs similar de pe piata. La 42Db, rareori auziti cand functioneaza, atata timp cat nu sunteti prea aproape de el.

Mai mult, au inclus un compresor inverter si o alarma de temperatura ridicata. Aceste functii inteligente poate nu vi se par prea utile la inceput, dar veti fi surprinsi cat de folositoare sunt pe termen lung.

De asemenea, este surprinzator faptul ca rafturile de sticla sunt rezistente si la varsare, pentru ca s-ar putea sa ajungeti uneori sa aveti mai multa mancare in frigider, asa ca aceasta caracteristica este de foarte mare ajutor.

Ca si functii ale frigiderului side by side Haier HRF-628DF6, acesta are un panou de control LED extern, cu touchscreen (ecran tactil), de unde poti cu usurinta regla temperatura fiecarui compartiment.

In plus, frigiderul se bucura si de modul de vacanta, care are ca scop dezactivarea frigiderului pe parcursul plecarii tale, astfel incat doar congelatorul va continua sa functioneze. Cu ajutorul functiei de vacanta, vei economisi bani la factura de energie!

Haier HRF-628DF6 Review Racire

Acest model de frigider este renumit pentru functia de super racire pe care o are, si cu ajutorul careia poate raci foarte rapid o cantitate mare de alimente si produse.

Direct proportional cu frigiderul este si congelatorul, intrucat si aceasta are functia de super congelare, care, la fel ca cea de mai sus, are ca scop inghetarea imediata a alimentelor introduse in congelator.

Toate acestea in timpul in care frigiderul se bucura de tehnologia No Frost, si fara sa va faceti griji de gheata sau de lipsa distribuirii aerului in interiorul frigiderului.

Dat fiind ca este un frigider side by side, modelul Haier HRF-628DF6 nu are usi reversibile, dar nu-i nicio problema. Aveti suficient spatiu in congelator si in unitatea frigorifica, si, in acelasi timp, produsul nu este deloc zgomotos.

Haier HRF-628DF6 Concluzie

Frigider Side by Side Haier HRF-628DF6

Frigiderul side by side HRF-628DF6 este plin de trasaturi tehnice grozave care va vor face viata mai usoara, asigurandu-va, in acelasi timp, ca mancarea ramane proaspata si intacta.

Este un frigider de top, si un frigider ideal pentru orice tip de familie, in special una mai numeroasa.

Chiar daca putea dura ceva timp sa va obisnuiti cu dimensiunile sale, raportul pret-calitate al frigiderului Haier HRF-628DF6 este extraordinar si merita fiecare banut.

Frigider Side by Side Haier HRF-628DF6 Pret si Oferte


Vezi Pretul!

10 Total Score

Raport pret-calitate
10
Design
10
Calitatea materialelor
10
Spatiu de stocare
10
Optiuni si caracteristici
10
PROS
  • Design excelent
  • Calitatea materialelor
  • Ideal pentru o familie
  • Silentios
  • Incapator
  • Tehnologie No Frost
  • Reglare digitala temperatura
  • Consum mic de curent electric
CONS
  • Fara usi reversibile, intrucat este side-by-side
Add your review  |  Read reviews and comments
Frigider Side by Side Haier HRF-628DF6 Review si Oferte
Frigider Side by Side Haier HRF-628DF6 Review si Oferte

Vrem sa auzim parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota pe care o acorzi

Frigider Bun
Logo