Combina frigorifica Hotpoint XH9 T2Z COJZH Review

Combina frigorifica Hotpoint este o varianta excelenta de raport bun calitate-pret. Ea are multe functii superioare din punct de vedere tehnic. Tehnologiile implicate in construirea ei sunt inalte si este o investitie potrivita daca iti doresti o schimbare in bucataria ta.

confort si accesorii Hotpoint  XH9 T2Z COJZH

Design Hotpoint XH9 T2Z COJZH

In ceea ce priveste designul, combina frigorifica Hotpoint se remarca prin liniile sale frumoase, perfect incadrate in orice gen de bucatarie moderna, iar culoarea sa este realizata din materiale de calitate, care se potrivesc delicat in decorul tau.

Este prevazuta cu doua manere drepte care ajuta la deschiderea partii de frigider si a celei ce tine de partea inferioara, a zonei de congelator.

Interiorul este bine compartimentat si are posibilitati multiple de functionalitate. El poate sa se adapteze nevoilor complexe ale oamenilor in ceea ce priveste depozitarea alimentelor. Partea de frigider are multe rafturi de dimensiuni diferite, care ajuta in organizarea corecta a mancarii introduse.

Dimensiunile acestei combine frigorifice sunt: 201 cm inaltime, 72 cm adancime si 60 cm latime.

Capacitate Hotpoint XH9 T2Z COJZH

Cand vorbim despre capacitatea acestei combine frigorifice, se poate spune ca ofera un spatiu destul de generos de depozitare in comparatie cu altele din aceeasi categorie de dimensiuni. Astfel ca volumul total continut este de 369 l, impartiti intre zona de frigider care are 264 l si zona de congelator, prevazuta cu 105 l. Astfel ca se pot depozita alimente intr-un mod generos, fara restrictii pentru o intreaga familie. Se poate aprecia dispunerea spatiului si gandirea modului de distribuire a acestuia in functie de nevoile tipice ale oamenilor.

functii speciale Hotpoint  XH9 T2Z COJZH

Specificatii tehnice speciale Hotpoint XH9 T2Z COJZH

Tehnologia sa Full No Frost este cea care ajuta intreg sistemul sa pastreze alimentele proaspete si cea care opreste inghetul in mod complet. Astfel ca nu trebuie sa te gandesti la a dezgheta frigiderul si poti sa stai linistit in ceea ce priveste siguranta alimentelor tale.

O alta specificatie tehnica importanta este tehnologia Oxygen Activ 2.0, care ajuta la incetinirea procesului natural de degradare al alimentelor. Se foloseste de Oxygen Activ pentru a ajuta alimentele sa ramana cat mai proaspete, pentru cat mai mult timp. Astfel ca te vei bucura de ele o perioada mai mare si va fi in regula sa faci mai rar cumparaturi. Astfel vei avea sansa sa iti utilizezi timpul pentru a te relaxa. Astfel ca se promite impiedicarea dezvoltarii bacterillor cu pana la 90 %, iar mirosurile neplacute sunt eliminate, lasand un spatiu curat si un sistem bine intretinut.

Vezi Oferta!

Clasa din care face parte aceasta combina frigorifica Hotpoint, este A++, o varianta extrem de economica, potrivita pentru cei care sunt atenti la factura electrica.

Super Freeze este prezent in cadrul specificatiilor tehnice impresionante, ajutandu-te sa ingheti imediat un aliment introdus in aceasta zona a combinei frigorifice.

Ultra Fresh Crisper este si el prezent pentru a ajuta legumele si fructele sa ramana proaspete si pentru ca tu sa poti sa iti faci cele mai crocante salate si cele mai gustoase si pline de nutrienti mancaruri.

pareri Hotpoint  XH9 T2Z COJZH

Pareri Hotpoint XH9 T2Z COJZH

Unele dintre persoanele care au folosit aceasta combina frigorifica de la Hotpoint, pot sa spuna ca au auzit un anumit tip de zgomot care a fost deranjant. Sistemul combinei frigorifice este modern si bine structurat, astfel incat avantajele si raportul calitate-pret predomina in sens pozitiv.

In concluzie, combina frigorifica Hotpoint este o alegere excelenta din punctul de vedere al facilitatilor tehnice, al spatiului oferit pentru depozitarea alimentelor si pentru designul sau remarcabil. Forma, liniile si modul in care a fost construita, pot sa multumeasca orice gusturi si nevoi, facandu-se remarcate printre alte variante ale aceleiasi zone de pret. Este o combina care merita a fi achizitionata!

Oferte Hotpoint XH9 T2Z COJZH

Vezi Oferta!

Combina frigorifica Hotpoint  XH9 T2Z COJZH Review
Combina frigorifica Hotpoint XH9 T2Z COJZH Review

Vrem sa auzim parerea ta!

Lasa un comentariu

Frigider Bun
Logo