Frigider cu doua usi Beko RDNE535E20DZM Review

Frigiderul cu doua usi de Beko RDNE535E20DZM este un produs modern cu numeroase functii foarte avansate, care te va ajuta sa iti mentii preparatele si alimentele in stare proaspata pentru foarte mult timp.

Eficienta energetica Beko RDNE535E20DZM

Beko RDNE535E20DZM este inclus in categoria de consum A+ ceea ce inseamna ca te va ajuta sa economisesti energie electrica in timpul utilizarii. Este un produs eficient din toate punctele de vedere, iar faptul ca consuma putina energie este un plus la lista lunga de avantaje.

eficienta Beko RDNE535E20DZM

Functii speciale Beko RDNE535E20DZM

Beko RDNE535E20DZM se distinge printr-o gama de functii foarte avansate, care vin in ajutorul tuturor utilizatorilor care utilizeaza frigiderul in mai multe moduri, inclusiv pentru alimente ceva mai sensibile.

Tehnologia Neo Frost Dual Cooling

Cu ajutorul aceste tehnologii frigiderul asigura conditiile optime de conservare oferind si o clasa superioara de eficienta energetica simultan. Racirea este realizata cu ajutorul curentilor ventilati care actioneaza in mod independent.

Ion Guard

Functia aceasta are rolul de a neutraliza bacteriile si toate microorganismele care genereaza mirosuri deranjante in interior. Aerul va fi mult mai curat, iar alimentele se vor mentine in stare buna pentru foarte mult timp.

Vezi Pretul si Oferta!

Active odour filer

Beko RDNE535E20DZM este dotat cu filtru de carbon care are rolul de a elimina toate mirosurile neplacute si de a circula aerul existent in interior, in timp ce asigura un nivel superior de igiena reducand riscul de aparitie a bacteriilor.

confort si accesorii Beko RDNE535E20DZM

Confort si accesorii Beko RDNE535E20DZM

Datorita tehnologiei LED Lightining acest frigider are iluminarea optima in timp ce factura la curent electric ramane aproape neschimbata. Astfel, beneficiezi de lumina economica dar foarte performanta.

Un alt avantaj este faptul ca ai la dispozitie un water dispenser. Dispozitivul este montat in zona de exterior a aparatului si iti asigura apa proaspata si rece la simpla apasare a clapetei fara sa fie necesar sa deschizi usa.

Sticlele au un spatiu special in care pot fi amplasate astfel incat sa ramana fixe. De asemenea, rezervorul de apa este integrat in mod ergonomic in usa, iar spatiul de depozitare nu este afectata.

Posibilitatea de a schimba directia usilor este un alt avantaj considerabil oferit de acest frigider bun. Tinand cont de restrictiile de spatiu specifice, usile pot sa fie montate fie pe stanga fie pe dreapta cu ajutorul balamalelor suplimentare laterale.

Vezi Pretul si Oferta!

Controlul frigierului si temperaturii din interior se va face cu ajutorul unui display electronic foarte estetic. Pentru a mentine alimentele in stare optima ai si un compartiment cu 0 grade ideal pentru alimente foarte persiabile. Cu ajutorul ventilatorului din compartimentul racitor, aerul rece ajunge in mod uniform in intreg aparatul, pentru ca alimentele sa se conserve cat mai bine.

Cu ajutorul functiei de congelare rapida vei reusi sa mentii in stare optima toate alimentele din interior.

Un alt avantaj demn de mentionat, care pe noi ne-a atras este faptul ca in momentul in care deschizi usa si aceasta ramane mai mult timp deschisa un senzor va declansa o alarma. Daca ai copii care obisnuiesc sa se joace la usa de la frigider, aceasta functie este extradordinar de utila.

pareri Beko RDNE535E20DZM

Pareri Beko RDNE535E20DZM

Asa cum se intampla cu toate produsele de foarte buna calitate, in lotul expediat se strecoara si modele cu probleme. Anumiti utilizatori semnaleaza faptul ca lumina din interior nu se aprinde, sunetul produs in timpul functionarii este foarte puternic, termostatul nu functioneaza sau alarma de usa deschisa nu functioneaza.

In acest sens se recomanda returnarea produsului si inlocuirea lui cu varianta fara probleme rezultate din procesul de fabricatie.

Familiile cu copii dar si persoanele singure apreciaza acest frigider pentru modul in care se integreaza in spatiu dar si pentru functiile smart cu care este dotat.

Oferte Frigider Beko RDNE535E20DZM

Vezi Oferta!

9.6 Total Score

Design
9.5
Calitatea materialelor
10
Optiuni si caracteristici
9
Spatiu de stocare
10
Raport pret-calitate
9.5
Add your review  |  Read reviews and comments
Frigider cu doua usi Beko RDNE535E20DZM Review
Frigider cu doua usi Beko RDNE535E20DZM Review

Vrem sa auzim parerea ta!

Lasa un comentariu

Nota pe care o acorzi

Frigider Bun
Logo